Escape room

ontdek de twaalf permacultuurprincipes

 Zin in een leuke, uitdagende en leerzame activiteit met vrienden en familie? (Her)ontdekken waar het in permacultuur om draait? Dan is het een leuk idee om de permacultuur escape room te spelen!

Deze escape room biedt meerdere uren puzzelplezier. Kennis van permacultuur is handig, maar niet noodzakelijk.

Let op: Dit is een Engelstalig spel!

Z

Speel met familie, vrienden of collega's...

Z

...ontdek wat echte duurzaamheid is...

Z

...leer (meer) over permacultuur...

Z

...en ontsnap!

Waar gaat de escape room over?

De 12 principes

De permacultuur escape room is gemaakt rond de twaalf permacultuurprincipes. Ken je deze nog niet, dan is het een leuke eerste kennismaking. Ben je al bekend met permacultuur, dan is het een feest van herkenning. De escape room is goed voor meerdere uren spelplezier en is behoorlijk uitdagend. Je speelt met een (liefst diverse) groep van 2 tot ongeveer 5 spelers voor de beste ervaring. Doel is om te “ontsnappen”…Het wordt vanzelf duidelijk waaraan je moet ontsnappen…

Inhoud van de enveloppe

Wat ontvang je?

Je ontvangt per post een envelop met een permacultuurontwerp en twaalf opdracht- of puzzlekaarten. Verder zitten er een antwoordkaart en instructies in de enveloppe. Lopen jullie vast, scan dan de QR-codes voor online hints of eventueel het antwoord op een opdrachtkaart. Wat jullie moeten doen staat in de instructies en wijst zich daarna vanzelf. LET OP: Het is een Engelstalig spel, want het is ontwikkelt door mij voor een Engelstalige Permaculture Design Course. Het spel is eenmalig te spelen, maar je bent zeker 2 à 3 uur zoet.

 

12,50Prijs en bestellen

Hoe haal je ‘m in huis?

De prijs voor deze single use (eenmalig te gebruiken dus) escape room is 15,00 + verzendkosten*. Als je eventueel meerdere escape rooms wil bestellen, dan kan dat ook. Die stuur ik dan als groter pakketje op, waardoor de verzendkosten per escape room lager kunnen uitvallen**. In dit geval neem ik altijd even contact op om te overleggen over de totale prijs. Bij bestellen vanaf minimaal vijf escape rooms reken ik 12,50 per escape room + verzendkosten. Betaling gaat per Tikkie of ik neem contact op voor betalingsgegevens.

* Verzendkosten zijn momenteel 3,03 voor verzending per gewone post, zonder track en trace of 4,85 als brievenbuspakketje mét track en trace. Deze laatste variant heeft mijn voorkeur. Met track en trace is het pakketje door jou te volgen als je ook je email opgeeft. Ik kan helaas geen verantwoordelijkheid nemen voor pakketjes die kwijtraken in de post, dus met track en trace koop je ook een stukje extra zekerheid!

 ** Je adresgegevens en andere gegevens die je deelt worden door mij alleen voor de verzending van de escape room gebruikt en niet gedeeld met derden!

 

Overig aanbod

Oplossen

Persoonlijk advies

Advies over vergroenen en verduurzamen in tuin of buurt.

Ontwerpen

met de principes van Permacultuur

Jouw wensen in een ontwerp dat werkt.

Ontwikkelen

Lezingen & workshops

Theorie en praktijk van de permacultuur.

Vragen?

Ben je nieuwsgierig naar de wonderen van permacultuur? Kriebelt het om een specifieke workshop te volgen? Of heb je een andere vraag? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik sta klaar om je te helpen!

Neem contact op